Wednesday, 24 August 2011

hye reader.. ary nie tibe2 nk updaed blog... dah berhabuk rse nya blog ftn er,,, hm,, now xlame lagi kite dah nk beraya ke? cmner persiapan korang? msti dah beli blaka kan? ftn jek lom siap2 ape2 agy,, cm xde mood je nk beraya thn nie,,, hmm,, dlm 2 3 hari nie ftn xtau lah si dea tu x ambil berat mne pom sal ftn,, xtau lah dea nk marah sbb pe? ftn dah mtak maaf,, p bleyh plop de ckp mntak maaf ary rye,, isy2,, lpas tuh kan mse on9 dea xtgur pom,, rela dea p chating dgn org len,,lpas tu tn tgur ckp dea smbong,, dea ckp mmg lah smbong sokmo... ape nk kne ah,, harap2 nti settle lah mslah nie,,, ftn syg sgt kat dea tuh,, hnye dea sorng je dlm hati ftn,,,,,,,,,,,tp xtau lh cmner prsaan ye tuh kat ft sbb msing2 kn duk jauh2,, entah lah,,,,,,,, hopely kalo ade jdoh dn dea ade ah lpas nie,,, mcm2 dugaan yg ftn lalui spnjang kapel dgn dea,,, dah pas dah ftn menagis kerana dea,,,,,,,, FTN BERHARAP SEMOGA TUHAN MERESTUI HUBUNGAN KAMI,,,,,,,,
Kalu suke boleh Like

No comments: