Saturday, 23 July 2011

bahagianya saya xterkata..........

salam,, hye reader,,
skrg nie ftn bersyukur sgt,, dea dah kmbali berhubung dgn ftn,, dan alhmdulillah ftn dgn dea dah settle,, sume mslah dah selesai...........hope kami bhgia cm dlu,,,,,,,,,,amin
Kalu suke boleh Like

Wednesday, 13 July 2011

hye reader,,, sowi dah lame ftn xupdated blog nie,,,, ekekee,,,
ary nie terasa nk updated blog plop....
hmm, alhamdulillah skrg nie ftn dah mule prtikal kat sebuah syarikat komputer kat kuala terengganu,, disini ftn byk beljar ttg komputer, cara nk format, install dan baiki pc yg rosak... staf2 di sini sume baik2 belaka.. ftn gembira praktikal di sni,, harap2 lepas nie ftn dapat mengetahui lebih lanjut agy sal dunia IT nie,,heheehee,, kan nk jdi ENGINEER g2,, hukhuk,,insyallah  1hari nti... tp kan yg mlas nya ftn mlas nk tulis report harian tuh,, cm leceh je,, ftn sbnarnya ade idea nk tulis dalam report tu tp xtau nk huraikan cmner,, adoiyai..
hmm.. semalam 11 hb 7, akhirnya hajat ftn nk pakai c3 tercapai ugak,,ekeekekeke,,, ftn beli kaler pink... mmg murah giler ah beli kat tempat tu... hukhuk...alhamdulillah..
hmm,, tp yg sdeyh nya skrg nie hbgan ftn dgn si dea tuh nmpk cm jauh sket skrg,, xtau ah knpa.. mybe dea bz kot dgn keje dea.. dea skrg nie jarang call . msg pun lme gak nk blh ke balas tuh,, rezak.... tp ftn sbar2 .. sbb ftn msih sygkn dea,, dea pling penting skrg dlm hdup ftn,, huhuhu,.... harap2 ftn berkekalan dgn si dea tuh,,,,:)
tp ade 2 agy mslah yg lom settle skrg nie, sal lesen motor nk ambik balik motor kat balai polis tuh..
ftn test jpj ary isnin nim,, harap2 lpas lah,, amin,,,
tp yg sal motor tuh xtau agy cmner,,, nie sume kes adik ftn ah yg bt hal.. sakit hati btol dgn dea,,,, adoiyai,,, kcian kat mak ftn,,, hmm,,, ftn harap smge mslah nie cpat2 settle... mklom lah LIFE MUST GO ON... huhuhu
Kalu suke boleh Like