Monday, 6 February 2012

Lirik Lagu Eren Pergi Tanpa Alasan Lyrics
aku mencintaimu bagaikan langit memeluk bintang
aku lukiskan cinta di hati tak terbatas lagi
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
aku mencintaimu bagaikan langit memeluk bintang
aku luksikan cinta di hati tak terbatas lagi
cinta yang dulu bersemi kini menjadi masa laluku
hatiku hancur tiada berkeping bagaikan segelintir debu
kepergianmu tanpa alasan yang pasti
kau buat hatiku kini lemah tak berdaya
semakin hancur hatiku ini tanpamu
ku tak bisa berdiri tegak dan bernafas lega
kepergianmu tanpa alasan yang pasti
kau buat hatiku kini lemah tak berdaya
semakin hancur hatiku ini tanpamu
ku tak bisa berdiri tegak dan bernafas lega
semakin hancur hatiku ini tanpamu
ku tak bisa berdiri tegak dan bernafas lega

Kalu suke boleh Like

Monday, 30 January 2012

hye reader.. now i kat poly dungun,, ftn dah masuk bljar balik dekat poly... hehee.. ftn dah abes prktikal,, huh,, kejap jek kan mase berlalu.. dah byk bulan ftn x updated blog nie.. hehee........
Kalu suke boleh Like

Saturday, 10 September 2011

hye,, dah lme xupdated blog nie,,,,,,
hmm,,, skrg nie hdup ftn sunyi sgt,, knpe nik bt ftn cmni? ary tu lpas jmpe dgn dea ,ftn ade call n msg tp dea xangkat n xblas pom msg tu,,knpe? ape salah ftn terhdap dea? adkah mse jmpe ary tu ftn ade bt dea terasa aty? hmm,, ary yu mse jmpe prnah lah tnye dea cmner keje bru? dea ckp xoke pom,, lpas tuh ftn tnye dea lpas nie kapel mule dgn ftn hnya nk bt men2 ke cmner? lpas tuh dea ckp lah "kalo sye wat men ke awk xmgkin lah sye dtg jauh2 semata2 hanya utk jmpe awk je." hmm,, lpas tuh ftn ckp oke lah kalo mcm tu,, ftn cme nk hbgan kite elok2 je,, tp pda mse tu dea byk snyap je,, xtau la knape dgn dea tu.. lagi 1 ftn ade cbe nk men fon dea tp dea xbagi,,pelik tol la,, hmm,,,, ary tu jmpe skjap je,, sbb dea nk p rye umah membe dea kot,,oke fine sal tu,,, yg ftn pelik nya nape dea xnk angkat fon n xblas msg nie,, knpe ? knpe? knpe? ftn ade ator msg mtak maaf dgn dea tp dea xblas pom,, mmg napk sgt lah dea bnci ke ftn,, huh,,,,,,,,,tuhan saje je yg tau cmner prsaan ni,,, hmm,, ftn tiap2 ary ator msg ke dea ucap take care syg ,,keje elok2,, ftn syg abg sgt2,,, tp dea xblas pom,, hmm,, ade 2 3 hari lpas sruh lah membe ftn kacau dea,, lpas tuh dea layan je,, siap2 msg2 je,, tp dea nyamor sbg pompuan lah,, hmm,, pelik2,,,, msg ftn dop leyh blas pom,,adkah nik bnci sgt ke ftn er???truk sgt ke prgai ftn ke dea,,,setiap ary kot ftn tggu msg ye n call dea,, mcm tggul kayu je wase er...........mmg REZAK ah dgn prgai jong tu,,,,,,,hm,, ya allah kuatnya lah dugaan n ujian dariMu,, biler lah nk settle mslah nie........kalo ikotkan aty mau je mtak putus ,, tp ftn still syg kat dea,, cinta dea,, ftn xcare pom ke org len,, xprnah pom kuar dgn laki len,, kcuali dgn membe la,, nk terang cmner agy entah kat dea er,,,, adoiyai,,,,,,,, ssah nya lah nk sruh nik paham prsaan ftn er...... ftn harap 1 ary nti dea blas msg n call ftn,, ftn nk sgt dea trus terang dgn ftn,, kalo ia pom dah xsyg ftn plez lah jgn bt cmnie,,,,,,,,, sakit sgt hati rse,,,,,,, ftn dah xtau nk wat cmner agy,, dah buntu dah pikiran er,,, adoiyai,, biler lah nk bhgia cm pasangan2 len... dea tuh jap oke jap xoke,,, nape lah mslah dea or,,,,,,,wat bimbang org ajelah,,.. ape2 pom hope tuhan bukakn hati dea  utk berhubung dgn ftn,,,amin,,semoga tuhan buke kan hati dea utk mnghargai org yg dea syg,,,,,,,,,
Kalu suke boleh Like

Wednesday, 24 August 2011

hye reader.. ary nie tibe2 nk updaed blog... dah berhabuk rse nya blog ftn er,,, hm,, now xlame lagi kite dah nk beraya ke? cmner persiapan korang? msti dah beli blaka kan? ftn jek lom siap2 ape2 agy,, cm xde mood je nk beraya thn nie,,, hmm,, dlm 2 3 hari nie ftn xtau lah si dea tu x ambil berat mne pom sal ftn,, xtau lah dea nk marah sbb pe? ftn dah mtak maaf,, p bleyh plop de ckp mntak maaf ary rye,, isy2,, lpas tuh kan mse on9 dea xtgur pom,, rela dea p chating dgn org len,,lpas tu tn tgur ckp dea smbong,, dea ckp mmg lah smbong sokmo... ape nk kne ah,, harap2 nti settle lah mslah nie,,, ftn syg sgt kat dea tuh,, hnye dea sorng je dlm hati ftn,,,,,,,,,,,tp xtau lh cmner prsaan ye tuh kat ft sbb msing2 kn duk jauh2,, entah lah,,,,,,,, hopely kalo ade jdoh dn dea ade ah lpas nie,,, mcm2 dugaan yg ftn lalui spnjang kapel dgn dea,,, dah pas dah ftn menagis kerana dea,,,,,,,, FTN BERHARAP SEMOGA TUHAN MERESTUI HUBUNGAN KAMI,,,,,,,,
Kalu suke boleh Like

Wednesday, 3 August 2011

wali band- doaku untukmu sayang..

kau mau aku apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelap dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada Ilahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)


Kalu suke boleh Like